European Reseller

Helping bring new products to market

Sunday, Feb 17th

Last updateThu, 03 Jan 2019 10am

You are here: Home Voice And data Hardware Water-en stofdichte bescherming voor uw GSM
Hand Held

Water-en stofdichte bescherming voor uw GSM

Active Image
Active Image

Holster is een water-en stofdichte behuizing van hoogwaardige kunststof die voor bijna alle mobiele telefoons geschikt is.

Dankzij het unieke en ademende audio membraan,  kunt u normaal bellen en gebeld worden en blijft de telefoon zelfs onder de meest extreme omstandigheden vrij van vocht  condens en vet. 
De Holster is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn mobiele telefoon veel buitenshuis gebruikt vanwege  beroep (bouw, tuinbouw, agrarisch).

Of tijdens Sport of hobby (wintersport, watersport, fietsen, mountainbiken, wandelen, joggen, etc.). De Holster beschermt de telefoon tegen water, sneeuw, vuil, zand en stoten en zorgt er tevens voor
dat uw telefoon blijft drijven mocht deze onverhoopt in het water vallen.
De Holster is verkrijgbaar in twee afmetingen voor kleine en grote telefoons en leverbaar in vier trendy kleuren. Accessoires maken het mogelijk de Holster te dragen aan broek, arm of om de nek.
Er is ook een speciale fietsstuur bevestiging beschikbaar voor fietsers en mountainbikers.

Om de betrouwbaarheid en langdurige werking te garanderen is de Holster geheel vervaardigd uit duurzame componenten zoals hoogwaardige kunststoffen, roestvast staal, neopreen en siliconen afdichtringen.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. with holsterin the subject